Shopier konusunda nasıl bilgi edinebilirim. Üye oldum shopier'e onaylanmasını bekliyorum. Müşteri shopier'e ödeme yapıyor, shopier'de bana gönderiyor bu şekilde mi? Bu durumda vergi gibi konular ortadam bir nebze olsun kalkar mı?
Benim hesabımda bakiye olacak, sipariş ve ödemeler sonrasında hesabımdan düşecek. Ben ödememi müşteriden nasıl alıyorum onu anlamadım.
Evet api çektiğiniz yerde bakiyeniz olacak ve müşteriniz sipariş verince, verilen sipariş sizin adınıza o panelden verilecek ve bakiyeniz düşülecek. Aynı zamanda müşterinizin de bakiyesi düşülecek. Api konusunda yardımcı olabiliriz.
Ödeme konusunda aşağıdaki önerilerime bakabilirsiniz.
@Shoplemo; Shoplemo var ;
'' 0-10.000 TL arası :
%4.75 + 25krş işlem başına ücretlendirilirsiniz. '' Diye belirtmişler, yani denilene göre 10.000TL'ye kadar olan ödemeler için %4.75 + 0.25 kuruş ücret alıyorlar. 100TL için bu ücret 5TL olur, müşteriniz sitenizden bakiye ödeme kısmına gelir ve Shoplemo 'ya ödeme yapabilir. Shoplemo belirttiğine göre ;
'' Müşterinizin onayı sonrası ödemenizi ilk iş günü hesabınıza yolluyoruz '' Yani
@Shoplemo; 'nun belirttiğine göre Pazartesi yapılan bir ödeme Salı günü hesabınızda.