arkadaşlar taa 10 gün önce domainnameapiden adsoyad net tr domaini için sipariş verdim. 2 gün geçti hala bi hareket yok. ticket açtım neden kayıt edilmedi diye. belge gerekiyor dediler. dedim neden daha önceden söylemediniz yada sipariş verirken oraya bir not falan düşmediniz? 2 gündür bekliyoruz. neyse gerekli evrakları yolladım. 3 gün geçti hal bi hareket yok. tekrar ticketa yazdım neden kaydolmadı diye. dediler belgeleriniz kabul edilmedi. dalga geçiyorlar adeta. dedim neden söylemiyorsunuz? belge kabul edilmediyse insan bilgilendirir ben de ona göre tekrar düzeltip gönderirim. şimdi bunlardan para iadesi istesem kemküm ederler. ben en iyisi domaini buradan almaya çalışıyım daha sonra düzgün bir firmaya transfer ederim. şuan çözmem gereken problem şu dilekçede bir hata varmış. hatanın ne olduğunu sordum cevap vermediler ben de bilen birisi yardımcı olur umuduyla buraya konu açıyorum. dilekçe burada: https://nixarsoft.com/dilekce.pdf

dilekçedeki hata nedir arkadaşlar? herkese şimdiden teşekkürler.

edit: bir sorum daha olacak. kullandığınız düzgün bir tr domain kayıt sitesi var mı?