Şuan ki hükümetin yerinde muhalefet olsa veya herhangi bir hükümet olsa herkese para dağıtırdı gibi bir düşünceye sahip olanlar ve o zihniyetin destekledikleri inşallah bu ülkenin başına gelmez çünkü eminim en ufak bir olayda ülke batacak seviyeye gelirdi. Ya arkadaş ne bekliyorsunuz valla anlamıyorum, adamlar 2milyon aileye asgari ücretliye ve geçim sıkıntısı çekenlere yardım yapılacak diye açıklamış, daha birçok yardım var hem işverene hem işçiye. İşsiz kalana 1000tl maaş bağlanıyor zaten. Herkese tek tek para mı dağıtılsın bu mu isteniyor? Böyle bir düşünce olabilir mi? Kampanya olayına gelince; devlet fakir olduğu için bu kampanyayı yapmıyor. Ekstradan fon kuruyorlar, olası çok kötü bir durumda ( 2.virüs dalgası vs veya büyük kriz ) bir cüzdan fazla olmuş oluyor. Yani devletin şuanda parası var ama diyor ki zenginler siz biraz daha para verin ki, biz hali hazırda ki kaynaklarımızı kullanmak yerine sizler sayesinde virüsü daha kolay atlatalım. Hem yoksul vatandaşımız aç kalmasın, hemde imf veya diğer saçma sapan kuruluşlara bağımlı olmayalım, devletimiz için de büyük kayıp olmasın. Daha ne kadar basit anlatılabilir bu olay size? Size kalsa devletin kasasını bir günde boşaltacaksınız, dış borcu tavan yapacaksınız, virüs bittikten sonra da ülke neden farkirleşti diye gezinirsiniz artık...