Lazraill adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam gözden kaçanlar oluyodur tabi adamlar kac kisiyle ugrasiyor ama şu dolandirma mevzusunun onune gećemediler bi
Evet hocam fakat ona da adamlar daha ne yapsın en fazla havuz yapılır bakiye sistemi ile ödemeler gerçekleştirilir. Herkesin bakiyesi de gözükmesi sorun olabilir. Ticaret yaparken de sorgulama yapılacak ekran da suistimal edilip başka amaçlarla kullanılabilir. Fakat bu konu üzerinde düşünülüp iyi bir çözüm üretilebilir diye düşünüyorum

umut0234 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlattıklarınız doğruysa bir yanlışlık olabilir hocam.Korku meselesine gelince kurallara uyarak takılın kafnıza göre
Evet hocam hatta arada eski konuya gidip baktım yanlış olmasın diye öyle yazdım eksik var fazla yok : ayrıca o kadar uzunca metni okuyup yorum attığınız için teşekkür ederim

EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 kere okudum yine anlamadım,
bu yönetim insan kazanmak için uğraşıyor silmek için değil ondan emin olabilirsiniz.. Haklıysanız ve kendinizi doğru şekilde ifade ederseniz hem hakkınızı alırsınız.
Evet zaten geçtiğimiz günlerde forumda banlıyken konu açtım ve sorunu çözdük şuan hiçbir sorun yok öyle konu açıldı konuştuk sadece