Hocam şimdi banlanma konusuna gelelim ne kadar doğru yanlış ben birşey söylemiyorum burada sadece öyle muhabbet olsun diye konuşuyoruz adminler de yanlış anlamasın lütfen
Zamanında forum üzerinden bir adsense hesabı alacaktım ve daha sonra başka bir arkadaşa satacaktım. Satacağım arkadaşın da bu durumdan haberi vardı zaten. Adsense hesabını satın alcağım kişiye A diyelim benim satacağım kişiye de S diyelim.
Herşey güzel ayarladık falan konuştuk vesaire pek fazla da bilgim yok forumda yeniyim adsense devirleri nasıl olur vesaire pek hakim değilim fakat tek bildiğim şey şu ticaret puanı benden yüksek olanlara karşı daha fazla güveniyorum. Neyse hocam A (hesap alacağım) kişisi bana whatsappdan yazdı R10 hesabını istedim bana hesap linkini attı daha sonra adsense satış linkini attı vesaire bende bilmediğimden dolayı onun hesabı ona ait diyerek sorgulamadan teğit almadan parayı gönderdim. Daha sonra A kişisi oyaladı yok arabadayım şuanda eve geçince atacağım sorun olmaz falan gece 12 oldu saat hala göndermedi eve gidiyorum az kaldı 10 dk ya atarım falan 30 dk sonra tekrar mesaj attım daha sonrasın da da yeni açıom pc şimdi gönderiyorum vesaire derken oyaladı beni bayağı en sonunda engelledi beni ve o an anladım. Bende S (hesabı satacağım) kişiyi mağdur etmemek adına 75 TL gibi komik bir rakama içerisinde bakiye olan pinli adsense hesabımı verdim. Daha sonra A kişisine şikayet konusu açtım bu arkadaş 3 gün içinde yanıt vermedi ve banlandı. Aradan zaman geçti ve arkadaş geldi tam 1 hafta sonra gelip görüyorum ki şu kadar zamanlık üyesiniz falan onu bilmiyor muydun bunu bilmiyor muydun kaç yaşında çocuksun vesaire derken aşağılayıcı ve hor görücü bir tavırda bulundu. Sonra demesin mi bu amaçla belki benden para koparmaya çalışıyorsun ne bileyim ben falan *********** olacağım ithamlarında bulunmaya başladı en sonun da da arkadaş kimliğimi karaladı banlanmasını istiyorum forumda herkes gördü vesaire derken banlandım. Ama garip olan multi üyelikten ban yememdi

herhangi bir multi üyeliğim söz konusu olmamasına rağmen multi üyelikten ban yemiştim neyse ki banım çok şükür kalktı. Tekrardan teşekkür ediyorum buradan adminlere artık forumda birşey yazmadan önce 10 kez düşünüyorum acaba ban yermiyim gene diye artık korkar oldum ban yemekten. Bu nedenle çoğu off topic olsun vesaire olsun yorum atmaktan çekiniyorum. Geyik yapamıyorum. Şuan bunları yazdığım için de banlanmaktan korkuyorum açıkçası
2 kere okudum yine anlamadım,
bu yönetim insan kazanmak için uğraşıyor silmek için değil ondan emin olabilirsiniz.. Haklıysanız ve kendinizi doğru şekilde ifade ederseniz hem hakkınızı alırsınız.