Hocam samandan başka konuda bilginiz yok anlaşılan, ülkemiz Ukrayna dahil 4-5 ülkeye iha sattı. Bayraktar holding sattı. Diğer yapanların durumu ne bşlmiyorum( devletin aselsanı var, vestel var karayeldi ismi yanılmıyorsam) ayrıca F35 projesine 800 den fazla parça üretiyoruz... Bir de S400 konusunda ilk başta alamayız deniliyordu, sonra alırız ama kurulmaz dendi, sonra kurarız ama aktif olmaz dendi, aktif olunca ne denecek bakalım ama bu zihniyet hiç değişmeyecek anlaşılan....
Neyse konuyu daha fazla meşgul etmeyelim, iyi geceler...
Sen onlarla karıştırma beni, ben sonuna kadar savunma sanayine yapılan yatırımı desteklerim. Savunman güçlü değilse bir hiçsin. S400 hatta S500ü bile desteklerim. Ama kullanamadıktan sonra envanterde olmasının anlamı olmaz. Daha tam parçaları bile alınamadı. F35te yok gibi bişeyiz zaten onu geç, kimin ne ürettiğini az çok biliyoruz onuda haberlerden okuduğumuz kadar biliyoruz zaten, kimse daha fazlasını bilemiyor. Ayrıca saman için örnek verdim, saman sadece bunlardan birtanesi

Gümrükte tanıdık bulursan ülkeye neler giriyor vagonlarla öğrenebilirsin. İyi geceler.