emre3800 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam peki 60k arasından nasıl bulacaz botlari
Elle yada programlarla bulabilirsiniz. Ben instafly ile hiç paylaşım yapmamış veya 90 günden fazladır gönderi paylaşmamış olanları çıkartıyorum. 150k lık hesabım vardı ve günlük 500-1k takipçi geliyordu takipçi arttıkça erişimler azaldı. 150k lık hesapta bir işleme başladım hesap 30k ya kadar düştü ve etkileşimle erişim bir anda arttı. İnstagram spam ve bot hesap yada aldığınız takipçi ile beğenileri algılıyor. Kullanıcı sadece algılamadığını zannediyor.

2 hesabım var birine bot beğeni basıyorum biri organik. İnstafly ile organik olan spama düşmüyor sadece arada şifre değiştir derken. Bot beğenili ve takipçili olan hesap az bir işlemde 1 hafta engel alıyor. 1 aydır deniyorum engel açıldığı gibi az bir işlemde yine spama düşüyor.

Ben takipçimden vazgeçemem derseniz paylaşımlarınıza yorum beğeni kaydet vs yaptırmanız lazım organik olarak. Bölgesel gönderilere bile bakın 100 beğeni ile etiket yada bölgeselde en tepeye çıkanlar var. Sebebi ise hesap organikliği ve aktifliği. Eskiden panelden beğeni ile keşfete çıkarırdık yada etiket ile bölgeselde en tepeye artık bunlar işe yaramıyor.