ss190634 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Buraya Yazdılarınız açık ve net

"Yorumda öneren arkadaşlar arasından beğendiğimiz temayı öneren arkadaşa 50TL ödül veriyoruz.
Linkle birlikte atarsanız harika olur.
Kazanan : 23:00'da açıklanacak. TEMA ÜCRETİNDE SORUN YOK 0-200$ aralığında olabilir. "

Benim Önerdiğim Temayı Beğenmişsiniz ki almışsınız.Yarışma Düzenlemişsiniz Ki saat belirtmişsiniz .Belirttiğiniz Saatte açıklama vs. yapmamışsınız.Açıklamanızda temayı alıp test ederiz özellikleri karşılamaz ise ödeme yapmayız gibi birşey de yazmıyor.Diyeceklerim Bu Kadar.

NOT: Ödül Kendi Adıma hiç önemli değil forumda iş yaptığım arkadaşlarda bilir forumda amacım para kazanmak değildir.Lütfen Açtığınız Konulara detayları daha acıklayıcı yazıp Kimsenin zamanını boşa Harcatmayınız.Diyeceklerim Bu Kadardır.
Onu belirtmeme gerek olduğunu sanmıyorum kullanmayacağım temayı ne yapayım hocam ben? veya yaramayacak tema için neden ödeme gerçekleştireyim. Eğer güvenmiyorsanız, katılmayabilirsiniz. Daha önceki konularımda talep ettiğim ödülleri verdim. Yanlış bir şey yaptığımı da düşünüyorsanız şikayet konusu açabilirsiniz.