Öncelikle yazılım getirisi için yapılacak bir iş değil bunalır lanet edersiniz gerçekten istiyorsanız ve ilginiz varsa girmelisiniz bu işe. Yazılım dili öğrenmeden önce algoritma becerilerinizi geliştirmeli bu sayede problem çözme konusunda fikir sahibi olmalısınız.Problemin çözümünde uygulanacak olan adımları kafanızda kurgulayabilmelisiniz.Ardından hangi alanda geliştirme yapmak istediğinizi sorgulamalısınız Mobil Masaüstü Web yada Tümü hangi alanda ilerleyeceksiniz ? Daha sonra dil seçmelisiniz daha sonrası klasik programlama deyimleri koşullar operatörler tabi bunları öğrenirken arkaplanda neler oluyor bellek yönetimi vs bilmeniz gerekmekte.Kodu yazdım çalışıyor tamam değil nasıl diye sorgulamalısınız. Başlangıç olarak böyle
Hocam ilgim var kendim bilgisayar işlerinde 4 yıl önce legal illegal hacking ile uğraşıyordum yazılım bilgim yoktu fakat steam guard dönemi geldikten sonra bile steam account crack yapmaya devam etmiştim arkadaşlarım yaptığım işlerden dolayı hacker terimi koydular hocam.
kurgu ve problem çözme yeteneğim yüksek akla mantığa uymayan fikirler üretiyorum bazen
mobil masaüstü 2 side webide düşünüyorum esasında aklımda java vardı her birini kapsadığı için sınırlaması olmadığını düşündüğüm için