hocam elinize sağlık kazancınız bol olsun ben bir soru sorucaktım
yaptığınız sistem maliyeti neler adsense gerekiyo domain onaylı bir tanede pinterest hesabı gerekiyo onun dışında ücreti ne kadar oluyo hocam?
vede kazanç sistemi olarak yapılsada sistemi alan kişi ne yapması gerekiyorda para kazanıyor mantığı nedir anlatırmısınız

forumdan bi hocamızdan pinterest eğitim seti almıştım izledim videolarını fakat anlamama rağmen birazda olsa pinterest mantığını işleme dökemedim
@SAMATO; selamlar ben sistem satışı gerçekleştirmiyorum malesef. ama sistem satan birçok arkadaşımız var onlardan sistemleri hakkında bilgi alabilirsin. Gelir pinterest hitinden farklı yollarda adsense kazancı olarak geliyor . Tüm sistemlerin işleyişi farklı olduğu için alacağınız sistem sahibi size daha net bilgi verebilir. iyi akşamlar dilerim.
Arkadaşlar konuda belirttiğim adsense kısıtlama almıyor yazısı için sürekli yazıyorsunuz ama alın size daha önce paylaştığım bir konu. bunu sitelerinize uygulayabilirsiniz.
-----------------------
- Wp veya hazır yazılımlarda nasıl yapılır bilemem ben yazılımcı arkadaşların bu işi nasıl çözeceğiniz kısaca özetlemek isterim.
- Buradaki .js dosyasını alınız ve web sitenize ekleyiniz. (
https://dosya.co/4muks7reappx/tiks.js.html )
Daha sonra sitenizin adsense gözüken tüm sayfalarına
jQuery(document).ready(function(){
if( jQuery('.adsensereklam .adsbygoogle iframe').length > 0 ) {
jQuery('.adsensereklam .adsbygoogle iframe').iframeTracker({
blurCallback: function(){
reklampost();
}
});
}
});
function reklampost() {
$.ajax({
type: "GET",
url: "/reklampost",
success: function (response) {
$(".adsensereklam").remove();
return false;
}
});
}Yukarıda belirttiğim gibi javascript kodunu uygulayın.
- Adsense Reklam kodunuzu yayınlarken "adsensereklam" classlı bir div içine yazmanız lazım.
- Sonuç olarak adsense reklamına tıklandığı zaman 2. kez tıklamasını bu şekilde önlemiş oluyoruz çnk reklam yok oluyor tıklandığı zaman.
Gelelim can alıcı noktaya f5 atıp tıklar dediğinizi duyabiliyoruz. Yukarıdaki javascript içerisinde "url: "/reklampost"," şu kısımda reklama tıkladığı zaman arka planda bir sayfa çalıştırmış oluyoruz. Bu sayfada atıyorum reklamtik adında bir session oluşturun ve onu true yapın.
Ek Olarak : Tıklama sonrası göndermiş olduğunuz sayfaya bir sayaç koyarsanız ortalama tıklanma sayınızıda öğrenmiş olursunuz.
En son olarak. reklamtik session true ise adsensereklam classlı divinizi gizleyin.