Tüm siyaset tartışmalarını bir kenara bırakalım tarafsız olarak şuna bakalım.
Hangi partiden olursa olsun kişiler sadece şuna baksın ve yorumlasın. Hastaneymiş kanal istanbulmuş herşeyi geç..
Dünyada 100 küsür ülkede virüs var şuanda doğrumu = doğru. Dünyada virüs yayılan ülkelerin devlet başkanları çıkıpta halkına evden çıkmayın işsiz kalmayacaksınız devlet arkanızda, faturalar maaşları biz halledeceğiz dedi, doğru mu = doğru
Dünyada hangi devlet şuanda yardım kampanyası başlattı? Hangi devlet doğal afetten sonra tv programlarına çıkıp halktan para istedi? Japonya 9.0 depreminden sonra öldür dirildi halkından kaç para topladı? Dünyada şuanda bizden başka yardım kampanyası toplayan neden yok? Neden yani para hiç problem değil, gereki olsun verir insanlar fakat dünya geneli bir hastalık oluyor hemen vatandaştan para topla, deprem oluyor vatandaştan para topla. Dİğer devletler neden bunu yapmıyor? Tarafsız ve bir yabancı uyruklu gibi gibi düşünüp dışarıdan bakalım siz olsanız ne düşünürsünüz.
fatıraları ödeyen, kitaları ödeyen bir devlet örneği verebilir misiniz? ama o şunu dedi bunu dedi şeklinde değil kanıtlı..bir de fransa da yardım kampanyası başlatmış haberlere göre...fransızlara göre yabancı uyruklu olarak siz ne düşünüyorsunuz???