Site .com ve akılda kalıcı bir domaine sahiptir. Sitede 855 Adet makale bulunmaktadır. Sadece makalelere ödenen para 7000 TL civarındadır. Siteyi 2017 Ekim ayında bir arkadaştan satın almıştım aldığımdan beri üstüne düşemedim site ile ilgilenemediğim için yaklaşık 1 senedir içerik girmiyorum, satma sebebim de elimde bir çok site olması ve bir kaç tanesi üzerine yoğunlaşmak istemem. Site hitlerini tek kelime üzerinden değil bir çok farklı konu üzerinden almaktadır. Siteye alındığından beri herhangi bir backlink çalışması yapılmamıştır. Çok fazla tanıtım yazısı isteği oldu ama kimseye tanıtım yazısı hizmeti vermedim. Detaylı tabloları konu altına ekliyorum yine de sormak istedikleri olan arkadaşlar whatsapp veya pm üzerinden ulaşabilirler. Site adresini belirli bir görüşme sonrasında uygun gördüğüm alıcılarla paylaşacağım.

- Satışa adsense hesabı dahildir ! 2.5 yıldır aktif olarak kullanılan defalarca ödeme almış TR Adsense hesapla birlikte teslim edeceğim.
- Önümüzdeki Ramazan ayında verilerden göreceğiniz gibi hitler 2 katına çıkar doğal olarak gelirde 2 katına çıkar değerlendirme yaparken bunu da planınıza katmanızı öneririm.

Site adresi (Sadece ciddi olduğunu düşündüğüm alıcılarla belirli bir görüşme sonrasında paylaşacağım.) Pm ile irtibata geçebilirsiniz numaranızı da bırakabilirsiniz.
Site için istenen fiyat: 8500 TL
Sitenin aylık getirisi: 300-400 TL
Sitenin açılış tarihi: Mayıs 2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: Dini Site
Günlük hit sayısı: 1.5-2 K
Ziyaretçi kaynağı: %85 Google - %13 Direct
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 5 Yıl 313 Gün DA 20 PA 27
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerikle birlikte satılık
Hosting dahil midir: Hosting dahil değildir.
Banlı olduğu sponsor var mı: YOK
Banlı olduğu arama motoru var mı: YOK
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: EVET
Yazılım lisans sonlanma zamanı: YOK
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOK

Site 3 farklı adsense değiştirmiştir o yüzden veriler parça parça olacak kusura bakmayın.

1 Ekim 2017 - 30 Haziran 2018 Arası

Haziran 2018 (Kalan Kısım) - Ocak 2020 Arası

Ocak 2020 2 günlük gelir

15 Mart 2019 - 11 Temmuz 2019

Şubat 2020

Mart 2020

Analitik

Edinme