SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asla zaten ben dışarı çıkanları kınıyorum. Yeterki güneş görmesinler hurra dışarı çıkanları çok görüyorum.

Çok bilgim yok keşke olsa da millete vatanıma faydam dokunsa. En mantıklı seçimi Çin, Kore gibi ülkeler yaptılar ve başardılar (ancak vaka sayısı var medya ile paylaşılmıyor artık). Önceliğimiz solunum cihazı sayısını katlamak olmalı. Kaçınılmaz olanı vaka sayısının her gün katlanması. Vakaların da yoğun bakıma kaldırıldığı bir gerçek. Ama elde malzeme yoksa o vakalar hızla vefat edecektir. Onları kurtaracak en önemli ayrıntı solunum cihazı. Benim demek istediğim ve belirtmek istediğim de aslında bu cihazlar.
Zaten ülkemiz değil tüm dünyada bu solunum sıkıntısı var. sebebi böyle bir duruma kimse hazırlıklı değildi. Hastahane kapasiteleri hesaplanırken muhtemelen istatistki verilere göre hesaplanır. hastane kalitesi hakkında bilgi vermeme gerek yok ben kendim 17 gün yattım. a dan z ye herşeyi mevcut. Fakat yeniden belirteyim ÜLKEMİZ DEĞİL TÜM DÜNYA BÖYLE BİR SALGINA HAZIR DEĞİLDİ. Kısacası açtığınız konuda mevcut durumu konuşmak bize birşey kazandırmayacak.

Bir arkadaşımız hemşireler için koruyucu maske üretiyor. Bu kazandırır, belki hızlı test kitleri , korunma yolları, dezenfekte yollarına çözüm için araştırma yapar konuşursak katkımız olur. Bence katkı sağlayacak şeyleri konuşalım.