ReklamHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size tek verebileceğim cevap ne sizin ne de benim konuşmamla bu sorduğunuz sorunun değişeceği kahvede duyduğunuz asılsız sözleri gelip burada yazmayın bence ben realiteye bakarım. Şu anda yapılan bir yardım çağrısı siz de bu çağrıyı particilik yaparak suistimal ediyorsunuz.
Sakami yapıyorsun kahveden mi duyduk sen bence Interneti kapat kullanmayi birak.Youtubeye yaz 40 milyar $ harcadik diye bak bakalim kahveden mi duymusuz ya sizin bizleri anlamaniz için napmamiz lazim ulan 1. Şahıs ağzindan cikiyor bu laflar hayla inanmiyorsunuz ben nediyeyim size gözunuz kor olmus bare kulağiniz sahir olmasin.Sorun burads particilik değil sen önce onu anla bana burada boş konusmayi birak bi siz zaten insansiniz dimi biz cahiliz vatanı mizi vatandasimizi sevmiyoruz dimi size gore .butun dunya ulkeleri vatandasina destek oluyor bizlerde devletemi destek olalim bize destek olunmasi yerde
Televizyonlards bangir bangir bagiriyolardi Ekonomide 1, siradayiz. İMF bizden borc istedi verelim mi vermeyelim mi diye soyluyolardi.
Suriyeye milyarlarca lirs yardim yaptik diyolardi

Noldu simdi borc verecek paran var suriyeye verdigin para var eeeee bize gelince. Para verin destek olun oylemi hadiya oldu