Anlama kıtlığın var sanırım. Arkadaş konu hakkında bilgi almak istemiş bende kullandığım için kendi çapımda bilgi veriyorum. Konuda uzman olduğumu söylemedim ve zaten uzman olanlar yazsın diye bir ibare de yok.Okuduğunuda anlamıyorsun, anlamadığın gibi gergin ve streslisin, bence karantina kafa yapmış sende

Neyse son cevabım, istediğin kadar bilmişlik tarslayabilirsin sahne senin!
Web sitesi hızı ile sunucu hızlı diyebilen biride çok profesyonel olmasa gerek(!).
DigitalOcean'ın Hetzner'dan daha iyi işlemcilere sahip olduğunu yazdın. Bende gerçekten böyle olmadığını ve test yapıp yapmadığını sordum. Yaptım dedin. Ancak bu testler web sitesi hızı ile olmaz.
Sunucuyu çok aşırı kullanman ve dayanıklılığına bakmanız gerekiyor. İşlemciden anlık mı yoksa sürekli mi performans alınabiliyor bunu anlamak gerekir.
Aslında gergin veya stresli değilim. Sadece kesin testleri yapmadan karşılaştırmanızı onaylamadım ve bunu yalanladım. Sizde kendinizi korumaya çalışınca, ben söylediklerimin arkasında durdum.
Yanlış olanı illâ ki anlamam ve kabul etmem mi gerekiyor? Yoksa siz böyle mi yapıyorsunuz?
Merak eden konu sahibi, istersen hem DigitalOcean hem de Hetzner'dan sunucu alayım. Birlikte test edelim? Bu kişinin de yanlış bilgisini çürütmüş ve kişiyi güncel ve daha doğru bilgiyle bilgilendirmiş oluruz.