Selamun aleykum, bu sorunun cevabı kişiye, duruma göre değişiyor biliyorum onun için kısaca özetleyim.
Elimde 10 civarında domain var (imzamdaki linkte) bunları projelendirmeyi düşünüyorum.
Önceliğim düşük maliyet, çünkü maddi gelirim yok.
Vps öneriyor herkes ama çok pahalı ve beni aşıyor. Resellerle arasinda nasıl bir fark var anlamış değilim. Reseller tamam hosting satışı için kullanılıyor (bayilik gibi) ama bunun dışında ne gibi farkları var?
Reseller hostinglerde de vps kadar özgür olabiliyor muyum? Ticari amaçla almak değil niyetim, domanileri projelenedirip site olarak satmayı düşünüyorum.
10 domainli hosting paketleri de pahalı. Ve bütün siteler tek kaynak kullanıyor, performans düşük olacaktır diye düşünüyorum.
Reseller konusunda ne düşünüyorsunuz? Özgür müyüz? Mesela memcache ve redis kullanmak istiyorum bunu yapabilir miyim?
Merhaba,
Paylasimli hostinglerin %99unda redis memcached gibi eklentiler aktif olmaz. Vps oneririm ücretsiz cyberpanel kurarak redis ve memcached da kullanabilirsiniz. Firma olarak contabo fiyat/performans olarak basarili
https://contabo.com/?show=vps