Bu yazdıklarını neye istinaden yazdın onu bile anlamadım hükumete güvenme yardımda verme banane senin boğazına sarılıp para ver diyen yok. Düne kadar şehir hastaneleri içinde ne gerek var ya hasta olan olmasa deniyordu bakınız bugün yoğun bakımlar yetmiyor diye bağıranlar var.
Şehir hastaneleri olmasaydı yatak sayısı azalacak mıydı sanıyorsun? Bir sürü eski hastaneyi kapattılar şehir hastaneleri hastasız kalmasın diye. Yani şehir hastaneleri var olan kapasiteyi 10 a falan katlamadı. Aynı 3. havalimanını açıp Atatürk havalimanını kapattıkları gibi şehir hastaneleri para kazansın diye şehir içinde bir sürü hastaneyi, bir çok hastanenein bazı bölümlerini kapatıp milleti şehir dışındaki dağ başındaki şehir hastanelerine mecbur bıraktılar.
Dünya salgından kırılıyor. 1929 dan büyük ekonomik kriz bekleniyor. Bizim hükümet parayı kanal istanbul a gömüyor. Senin gibiler için ise sorun yok. Yarın aç kaldığında anlayacaksın. Ama senin gibiler yüzünden ben de aç kalacağım o yüzden isyan ediyorum.
Dünyanın hiç bir saygın ülkesinde devlet başkanı çıkıp fakirlere yardım kampanyası başlatmaz. Devletin başındaki adamın elinde devletin tüm gücü vardır. O devletin gücü yetmiyorsa o aciz bir devlettir. Yardım kampanyasını maddi durumu kısıtlı popüler insanlar başlatır. Şarkıcı oyuncu sporcu başlatır yardım kampanyasını. Bir devlet başkanı yardım kampanyası başlatıyorsa o devlete sorarlar sana verdiğim vergileri nereye harcadın diye...