Ne telefona bakıyorlar, ne destek taleplerine ne de sosyal medya hesaplarına. 4 gün önce lojistik destek için 30tl seçeneğini işaretleyip başvurumu yaptım. Yaptıktan sonra kimlik fotokopisini yolladım şimdi sadece belgeleri bana getirmenizi bekleyeceğim değil mi diye ticket attım ona belgeleri bize kargolayın diye cevap verdiler. Ya arkadaş madem ben belgeleri kargolayacaktım neden lojistik destek isteyeyim?
Bana hâlâ belgeleri çıkarın buraya kargolayın veya belgeleriniz bize ulaşmadı diye bildirim geliyor. Başvuru yaptığım gün ya 30tl ödeme yapayım lojistik destek verin ya da lojistik desteği kaldırın ben belgeleri kargolayım diye defalarca ticket oluşturdum hâlâ bana bakan yok.
Madem lojistik destek vermiyonuz böyle bir seçenek sunmayın veya lojistik desteği iptal edin ben kargolayayım. Evime yakın mng kargo yok hem kargo parası verecem hem de lojistik destek için 30tl verecen ne ala memleket.
Lütfen biri bana ulaşabileceğim bir numara versin ek paket yapa yapa para kalmadı. Her gün ortalama 3 saat ders izlemek zorundayım, şimdi sınavda internetten yapılacakmış. İnternet bulamazsam vay halime.
Not: Lojistik desteği bilmeyenler için yazıyorum. Eğer sitelerinde lojistik desteği seçerseniz kargocu belgenizi getiriyor siz imzalıyorsunuz sonrada belgeleri geri götürüyor.