Bugün Adsense de ayrı bir rezillik var. Kafayı yememek elde değil.
Kesinlikle öyle, adsense'in site tıklamalarını saymadığına eminim. 5 aydır düzenli olarak +500 tık alan birisi olarak, corona virüsüyle sokağa çıkma yasağı yiyen halkımız, internet ortamında daha çok vakit geçirmeye başladığından ziyaretler arttı. Ve böyle bir durumda tıklarımın 100 küsürlere düşmesi tamamen saçmalıktan ibaret. Bir süredir aklımda olan "ezoic" firmasına dün başvurdum, adsense ile farklarını direk olarak masaya koydular. Kendileri direk olarak size şahsi bir yardımcı atıyor ve bize ana hedefleriniz nedir diye bir soruyla başlıyor sohbet. Ben gelirimi arttırırken, pop-ups gibi sinir bozucu reklamlar istemediğimi, hem ziyaretçi hem de bizim için dengeli bir hedef amaçladığımı söyledim. Sanırım bu cevaplara göre reklam kurulumları farklı oluyor (hız falan vb..), Sağolsun Dan (bana atanan arkadaş, Dan olarak hitap etmemi istedi) bana dün 5 saat boyunca yardım etti. Reklamları bugün yayınlamaya başlayacağız.1 nisan günü bittiğinde raporu buraya atarım ve merak eden arkadaşlar da görmüş olur.