Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet taahhütsüz ama şöyle birşey var bulunduğunuz nokta santrale uzaksa asla 100mbit bağlantı alamazsınız. ben 1400 metre uzakta olduğum için 8mbit bağlantı hızım var. pingi düşük ama hız da düşük. interneti almadan önce sorguladığımda benim bulunduğum noktadan 75 mbit bağlantı alınabileceğini gösteriyordu ama bağlayınca 8mbitten fazla veremeyeceklerini söylüyorlar.
Yorumunuz için teşekkür ederim , banada 16 MBPS gösterdi , muhtemelen daha da altı olacaktır. Ve bulunduğum bölgeden pek bir umutlu değilim açıkçası

mykill adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece 1-2 defa bakımdan dolayı internet kesintisi yaşadım. 35 Megabit paketinde 33.5 civarı alıyorum yani çok az kesinti oluyor o kadar da normal.
Arayıp muhatap olabileceğin biri maalesef yok. Sitesinde online işlemler kısmından talep formu oluşturuyorsun o şekilde sana yazılı dönüş yapıyorlar. Hizmet sonlandırma konusunda pek bir fikrim yok ama bazı gruplarda gördüğüm kadarıyla pek sorun yaşanmıyor. Tavsiye eder misin diye sorarsan evet ederim.
Yorumunuz için teşekkür ederim , yüz yüze muhatap bulmak zor ise hizmet almak da zor olarak düşünüyorum hocam. Tek avantajı anladığım kadarıyla taahhütsüz olması

ihtiy4r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam Turknet musterisiyim.
muhatap konusunda biraz garipdi; bağlatacagimiz gun geldiler, kurdular net yok. Dediler gelecek.
ertesi gun aradik bizim yapacagimiz bisi yok, Turktelekom mu neyin alt yapisini kullaniyormus onlar bakacakmis.
Neyse 7gun ardindan netimiz geldi. Memnunuz, fiyat performans bence 80₺ 75mb down 5 upload veriyorlar.
Yorumunuz için teşekkür ederim , bulunduğum bölgeyi göz önünde bulundurursam buraya hizmet zor gelir O bağlantı 1 ayı bulabilir

SeripoSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alma
Yorumunuz için teşekkürler , gidişat onu gösteriyor hocam..

runo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence alma pişmanlıktan başka birşey değil sorun olduğunda müşteri temsilcisine bağlanılmıyor gerçekten çok kötü benim görüşüm.
Görüşünüz için teşekkür ederim , alırsam benim içinde öyle olacak gibi bu sebepten dolayı almayı düşünmüyorum hocam.

Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Taahhüt yok hocam. Hız değerleri taahhüt ettikleri tutarda çıkıyor. Türk Telekom gibi hız düşüşü olmadı hiç. Abone olmak isterseniz bu davet koduyla 1 ay ücretsiz kullanabilirsiniz.

Davet kodu: JTJ60XL17TFD
Yorumunuz ve davet kodunuz için teşekkür ederim fakat şu an alma fikri tamamen çıktı aklımdan hocam

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnternetin Aktif olana kadar Çektirmedikleri kalmadı hocam
Hocam şu an hiçbir şey çekecek halim yok ,yorumunuz için çok teşekkür ederim.

SeripoSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

maalesef hiçbir cevap alamıyorum. Karşı tarafta muhatabım hiçbir şekilde yok. şikayetime cevapbile vermiyorlar. iş kesinlikle tüketici mahkemesinde bitecek
Mahkemeler ile uğraşmak hiç istemiyorum hocam , paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Bu konunun açılması çoğu kişinin bilgilenmesini sağlaması açısından iyi oldu..

emredikmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba yaklaşık 2 yıldır Turk.Net kullanıcısıyım ve bu güne kadar büyük çaplı hiç bir sorun yaşamadım. Sadece 1 defa turktelekom kaynaklı bir çalışma oldu onda da saha dolabına bakmaya gelen turktelekom çalışanları vardı. İkincisi olarak arayıp muhatap bulabileceğin kimse yok. Muhatap bulmak yerine online işlemler menüsünden destek bildiriminde bulununca yardımcı oluyorlar. Taahhüt konusuna gelecek olursak evet gerçekten istediğin zaman hizmet iptali başvurusunda bulunup ayrılabiliyorsun. Kendimde birkaç şey eklemek istiyorum. Turk.Net'in çok fazla aktif altyapısı (yapa) yok genellikle turktelekom'un altyapısını kullanıyor. Eğer bulunduğun bölgedeki turktelekom alt yapısı kötüyse Turk.Net'ten de çok iyi verim beklememek gerekiyor. Ancak burada da işin en güzel yanı olan taahhüt olmaması devreye giriyor.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim , beni de cezbeden tarafı taahhüt olayıydı fakat diğer yorumları göz önünde bulundurarak değmeyeceğine karar verdim hocam.

addem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanıyorum, daha öncesinde 4 yıl turktelekom kullanmıştım.Modemi bile kıpırdatmadan taşıdım.4 yıl boyunca turktelekomda hiç sıkıntı yaşamyor olmama rağmen sinir bozucu kesintilerle 1 yıldır idare etmeye çalışıyorum uğraşmamak için.Ev taşıdım yine problem düzelmedi.Müşteri hizmelerine ulaşmak turktelekom kadar kolay değil.Sorunum ile ilgilide tahmin edebileceğiniz gibi hat bilgilerini vs. atıp duruyorlar, cevap var çözüm yok.Ama tabikide taahhütsüz internete öncü olduklarından ve beni türkelekomdan taşınırken uğraştırmadklarından dolayı iyi bir firmadır.
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam . Diğer yorumlardan gördüğüm kadarıyla kurulumunda ve destek biriminde sıkıntılar çıkabiliyormuş o yüzden taahhütü göz önünde bulundurarak başka bir hizmet arayışına gireceğim..

AnyLock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhatap bulmak zor, talep bırakıyorsunuz onlar size sonradan ya yazılı olarak yada arayarak dönüyorlar. Millenicom öneririm, Whatsapp hattı bile var Koronavirüs döneminde bile aktif. İlk ay bedava referans kodum ve hızlı aktivasyonda yardımcı olabilmem için özel mesaj atmanız yeterli.
Yorumunuz için teşekkür ederim , inceleyeceğim.

BrkCn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba
turknet kullanıyoruz 8 aydır. herhangi bir sorun yok.
tavsiye ederim.
Yorumunuz için teşekkür ederim.

vehbicankazanci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TürkNet pişmanlıktır. Kesinlikle kişisel görüşüm 2 farklı adresime bağladım öncelikle satın aldıktan sonra muhattap yok müşteri temsilcileri yok yerine kesinlikle Millenicom tercih edilmeli aynı hizmet benzer fiyat ve 7/24 destek dostum instagram sayfasına gir bir yorumlara bak derim
Yorumunuz için teşekkür ederim , Millenicom'u inceleyeceğim.

CodeKod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben yeni geçiş yaptım 35 mb evde 12 mb görüyordum şikayet kaydı oluşturdum onlarda telekomun saha ekibine gönderiyor. En fazla 12 mb alabileceğim söylendi bu defa da hızım 10 mb düşünce tekrar kayıt oluşturdum bu defa turknet te peşini bırakmadı işin ve 19 mb kadar yükseldi memnunum arza kaydı oluşturunca mobil uygulama üzerinden ve mail yolu ile sürekli bildirim gönderiyorlar. Tabi son arıza kaydımda baya sitem ettim ve durumu r10, shiftdelete, donanımhaber de paylaşırım düzeltin dedim açıkcası
Bu tip hizmetlerde yüz yüze muhatap olunması gerektiği görüşündeyim hocam , yorumunuz için teşekkür ederim.