ne günlerdi be abim şırnak besta karakolunda yapmıştı ertesi sene de ben tecilimi bozdurup doğuya gitmek istiyorum demiştim, normalde dilekçe verdiğim zaman evimin olduğu şehirde bile yapma imkanım varmış ben doğuyu çok istiyordum diyarbakır devegeçidi çıktı usta birliği ağa böyle bir yer yok yazın bir sıcak vuruyor yumurtayı kır saniyeler içinde pişmez ise birşey bilmiyorum...

usta birliğine gittiğim günün 3.günü talepler gelmeye başladı bu çocugu yazhaneye alalım yazıcı olsun, s1,s2,s3 heryerden çağırıyorlardı en son bölük komutanı postam olacak dedi kendisinden ağır olan bi uzman çavuş kafa tuttu mebs'e alacağım adam yok deyip tabur komutanına talepde bulundu mebs nedir bilmeyenler için tuğay yada taburun telsiz ve şifreli konuşmaların yapıldığı özel bir alandır tabur komutanın odasından sonra 2. gizli odalardan birisiydi geceleri çevrimler oluyordu acil anonslar geliyordu lanet etmiştim fiziki olarak çok rahat bir ortam kendime ait laptop'u bile kullanabiliyordum telefon bana serbestti efsane rahattı ama o telsiz çevrimlerine girmek o anonsları almak berbat birşey di adam da psikoloji diye birşey kalmıyor