İnsanlar hala problemi sitelerde sanıyor. Fakat problem sitelerde değil. BOT altyapısını instagram önceden önemsemiyordu bir risk olarak görmüyordu. Fakat youtube üzerinde nasıl kullanılmayan hesaplar yada aktifliğini yitirmiş hesapların abone oldukları kanallardan abonelikleri çıkartılıyor ise BOT hesapları'da instagram günlük belirli bir limit takibi geçtiğinde kitleyerek çıkartıyor. Yani hesaplar aktif olarak açık gözüküyor fakat tamamen kitlenip spama girmiş oluyor.
Evet eskiden 100.000 takipçi alınırdı 70-80'de sabit kalırdı. Aslında o zamanlarda düşüş ve silinmeler oluyordu.Sadece silinen kullanıcılar sayı olarak etkilenmiyordu. Takipçilere girdiğinizde akış aşağıya doğru yenilenmiyor ve silinmiş takipçileri fark edebiliyordunuz. Artık bu durum yaşandığında tamamen siliyor. Hem kullanıcıyı hem sayı değerini.
Anladım Hocam Doğru Aslında. Mantıklı Geldi
Hocam bende geçen yıllarda 50₺ benzin alıyordum daha uzun yol gidiyordum fiyatlar da uygundu. Artık daha kısa mesafe gidebiliyorum. Hem kaliteli hem ucuz şöyle hemen bitmeyecek bir benzin istasyonu önerebilir misiniz?
Olaya Bu Yönden Bakmadım Hiç