Herkese iyi forumlar öncelikle 2019 mayıs ayında bir trafik kazası geçirmiştim bunun belli aşamalarınıda konu olarak açmıştım.Bir önceki konuda hızımı tartışmıştık.Tali kusur olduğu gibi duruyor herhangi bir değişiklik yok.Fakat bir önceki konumu görenler belki merak eder diye söyleyeyim konu içerisinde 120-150 bandı arasında çıkıyordu ortalama hızım bizim hesaplarımıza göre.Bilirkişi detaylı inceleme sonunda kaza anındaki hızımın net 75km olduğunu söylemiş.Kazayı yaptığım yerdeki hız sınırı 60.Neyse şimdi soruma geçeyim

Ortopedi doktoru olan veya tanıdığı olan var ise yukarda bahsetmiş olduğum kazadan dolayı sağ ayağımda bir kemiğe platin takıldı kemiğin adını tam hatırlayamıyorum.2 ay gibi bir süre evde yattım.Yani eskisi gibi yürümem totalde 5 ay gibi bir süreyi buldu.En son çektirmiş olduğum röntgeni size veya tanıdığınıza göndersek sizce oran verilirmi verilmezmi bir yorum yapılabilirse çok sevinirim Biliyorum isteğim şuan saçma gelebilir özellikle şu son günlerde artan korona vaka sayıları yüzünden hastaneye gitmeye ne yazıkki korkuyorum.Bende kendimce böyle birşey düşündüm sonuçta r10 büyük bir platform yardımcı olabilecek birisi çıkar diye düşündüm Şimdiden çok teşekkürler