Katılmıyorum , Yazı - Grafik konularında kesinlikle Bayanların çok daha temiz iş çıkardığını söyleyebilirim hatta çok daha farklı yaklaşabiliyorlar o yüzden bayanlarla grafik ve makale çalışması yapmak biraz tercih meselesi oluyor.
Ayrım felan söz konusu değil yani daha iyiler genel manada
Tamam, size iş yapmış insanlar işinde iyi olabilir ama bu konuda kadınlar özel güçlere sahip oldukları için değil, size iş yapanların işini iyi yaptıkları içindir. Bize öyle gelmesinde birçok faktör rol oynayabilir. Mesela forumdaki erkek kitlenin ne kadar fazla olduğunu bi düşünün ve bu kadar erkek kitle içerisinde işini kötü yapanlara, kadınlara kıyasla ne kadar sık rastlayanileceğinizi düşünün. Ama bu erkeklerin işinde kötü olduğu anlamına gelmez veya bir cinsiyet meselesi haline getirmez durumu. Sayı çoktur sadece, göze daha çok batar. Bunu cinsiyetle belirlemek yerine referanslarla belirlemek çok daha mantıklı.
Kadınların iyi oldukları yerler de olabilir. Mesela hamilelik hakkında bir yazı yazılacaksa, daha önce o süreci geçirmiş bir kadın daha iyi deneyimlediğinden dolayı süreci iyi anlatıyor olabilir. Bu tarz istisnai durumların dışında konuşuyorum..