Merhaba
Öncelikle bir sorununuz varsa DGN değil beni etiketleyin dgn sizin muhatabınız değil.
Ne biz saldırı yapana izin veririz ne de dgn verir.
DGN veri merkezi ile görüştük kendileri Spoof ile ilgili çalışma yaptı ardından tekrar şikayet almadık ortalama 1 aydır.Şuan ki durum Spoof da değil zaten.
Bizim ağımızdan Spoof saldırı çıkışı söz konusu değil.Başka firmadan çıkıyorsa onun adını veriniz veya farklı bir konu açınız eğer bu konuyu bizim için açtıysanız.
Bize herhangi ip adresi ile ilgili şikayet gelirse bir kere uyarırız ikincisi gelirse hizmeti iptal ederiz. Eğer şikayet edilen hizmet şüpheli ise hiç uyarı gerekmeden direk kapatılır.
Dün gece 2:00 da başlayan bir hat tüketimi olmuş ve 4:00 da kesilmiş peki bunu kim yaptı ?
Kimin yaptığı belli Spoof değil.
Dün sunucu hizmeti alan bir müşterimiz , şüpheli görüldüğü için telefon onayı da alınmış ve hizmet sağlanmış ne amaçlı kullanılacağı sorulmuş ve oyun olduğu bize belirtildi.
Müşteri hizmet alınca hizmet kurulmadan önce müşteriye gönderilen e posta , Ardından müşteri bizi arayıp telefon onayı gerçekleştirdi.
RESIM >>>>
http://resimyukle.pro/images/72128276694599054353.png
Butür saldırı amaçlı kullanımları engellemek için biz sitemizden en düşük vps paketlerini bile kaldırdık son 2 aydır satmıyoruz sırf butür insanlarla muhatap olmamak için
Saldırı türkiye içi yapıldığı tespit edilince hizmet tamamen kapatıldı şuan sunucu kapalı durumda zaten.
Sonuç olarak biz abuse maillerini dikkate alıyoruz şikayet gelince işleme alıyoruz bize ip bazlı gelen ilk şikayet ve gelen şikayeti değerlendirip işlem yapıldı.
Çıkan herhangi spoof saldırı söz konusu değildir.
Müşteri ile yapılan görüşmenin ses kaydı mevcut yönetim istemesi durumunda yönetimle paylaşılacaktır üstüne basa basa müşteriye ne amaçlı kullanılacağı sorulmuş müşteri de oyun sunucusu olarak bilgi vermiştir.
Bizde illegal bir durum gözükmediği için hizmetin kurulumunu yapıp teslim ettik