Çok etkeni var tek tek deneyip hangisine yakalandıgınızı bulmanız lazım etkenleri belirteyim ,
-Onay aldıgınız telefon numarası , özellikle bu telefon onay sitelerinden aldıgınız telefonlar ögleden sonra ve aksam saatlerinde yogunlukdan farklı kişilere aynı numaralar veriliyor ve sürekli aynı numarayla kayıt olunmaya calıstıgı icin facebook o numarayla kayıt olan kişileri checkpointe düşürüyor ... Bu etkene takılmadıgınızdan emin olmak icin 1 tane private numara ile deneyin..
-Şifre : evet garip gelecek ama koydugunuz şifrelerin cogu aynı ise ve aynı lokasyondan acıyorsanız facebook güvenlik sistemleri bunuda bir süre sonra algılıyor o şifreleride checkpointe düsürüyor ( yeni acılan hesaplar icin )
-Facebooku temiz açtık bundan sonrada önlemler bitmiyor
*İp adresiniz
*Mac adresiniz
*Tarayıcı çerezleriniz
vs vs...
-Bu kısmıda atlattık diyelim bakın çok özel bi noktaya değineceğim facebookun resim konusunda cok gelişmiş bir yapay zeka algoritması var , aynı resimi defalarca kullandınız ve kara listeye sokturttuysanız o resimle yeni reklam açarken gene bunu algılıyor ya hesabı checkpointe sokuyor yada hesabın reklam yapmasını kapatıyor..
- link ( aynı link bi süre sonra gene sıkıntı )
ve tabiki kredi kartı ve bin kodları bazen elinizde olmasada fişlenen bin kodları yüzünden bu tür güvenlik önlemlerine yakalanabilirsiniz burda bi tüyo daha vereyim 5 ile başlayan master card olarak geçen sanal kartlar her platformda daha güvenli sayılır..
* şimdilik aklıma gelenler bunlar
Hocam Değerli Bilgi ve Yorum yorumlarınız için Teşekkür Ederim özellikle en son hesabı açarken bende bu şifre için öyle düşündüm sürekli aynısıı ve genelde açılan ad-soyad da bir birlerine yakın zaten mobil olanay sıkıntılı Gerçekten bu arada sanal kart 5 ila başlıyor
Ama şöylede bir durum var hesabı açıyorum Örnek 1-3 gün bekledi diyelim ilk gündende hesabıma yöneti olarak atamıştım bir sıkıntı yok ama ne zaman reklamı çıktıgıım an checkpointe düşüyüor bence benim reklam hesabım göze batıyor galiba
bir şöyle bir durum var dün hesabın bir tanenesi yine kapatıldı ancak Reklam Hazır olup reklam çıkmadığın hesabında adı örnek zümtürhan yerine ismi silinip reklam hesap numası yazıyordu 123455 gibi ama aktif görünüyordu reklam çıktıgım an oda gitti ( Değişen Sadece reklam Hesabının Adı Numaraya Dönüşüyor