Merhaba, merak ettiğim bir konu var. PHP ile herhangi bir proje geliştirirken hangi sıralamada ilerliyorsunuz. Örneğin;
1. Veritabanı Tasarımı
2. Yönetim Paneli
3. Tasarım entegresi
gibi, yada daha detaylandırarak yazabilirsiniz. Teşekkürler.
---
Önce projeyi kağıda yazmaya çalışıyorum, daha sonra veritabanı tablolarını ayarlıyorum, sonrasında yönetim panelini hazırlıyorum, en son olarakta ön yüz entegresini yapıyorum.
Merhaba Hocam
Tabikide herkes nasıl alıştı ise nasıl başladığı ise o şekilde sevam eder her proje veya sistemde.Öncelikle yapılacak proje için alınan doneler(detaylı bilgiler detaylar ve varsa örnek siteler den) sonra o projeye uyacak html (tasarım) belirlerim. O tasarımın ilk index sayfasını html olarak hazırladıktan sonra asp ye ilk sayfayı dönüştürürüm. Sonra veri tabanını hazırlarım. Sonradan her sayfayı yaparken veya her fonksiyonu yaparken veri tabanındaki ywrini hazırlar sayfasını tek tek tasarlarım. Tüm yapıyı asp ila tasarlanmış veri tabanından bağlanmış çalışır ken aynı anda testinş yaparım. En son sistem bittikten sonra admin(yönetici) panelini yapar sistemi bitiririm ve sistem bitrikten sonrada bu sefer admin panelinden testini yapar teslimini gerçekleştiririm.
Asp ila kodlama yapıyoeuz ama genede yazmak istedim etiketlediğiniz için teşekkür ederim.
Saygılarımızla