yorukefe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sizin KARDEŞİNİZ değilim.. "Bak kardeşim" de değilim bu samimiyet nereden geliyor? Gerçekleri söylemek ne zamandan beri linç oldu? 24 yıldır şirketim var, sizin tahmin bile edemeyeceğiniz ekonomik sıkıntılar da yaşadım.. Amacınız yardımcı olmak ise hangi kritere göre belirlenecek? Öğrenci de olabilir evli de bekar da olabilir, yardım edecek olan eder, bir ay sonra tahmini olarak ortaya çıkacak bir geliri sanki bağışlamış gibi yayınlamanız anlamsız olmuş.. umarım anlamışsınızdır. Telefon meselesine gelince PM den görüşebiliriz tartışmak isterseniz " Senin gibi imnsanlardan o kadar çok sıkıldım ki" demişsiniz ya.. kim olduğum ya da nasıl biri olduğum hakkında en ufak fikriniz yok, birilerine yardım etmek isteyen cevap olarak bu kadar saldırgan olmaz zaten.. bende böyle ilanları çok gördüm 44 yıllık yaşamımda... hiç merak etmeyin.. işin özü şudur: Prim yapma çabası.. Sevgiler..
Prim yapma gibi bir niyetim olsa size cevap bile yazmadım emin olun. Zaten gerekli yardımları yapıyorum. O kişilerde bu forumda. Fakat daha çok kişiye ulaşmak için böyle bir konu açmak zorundaydım. Anlayışınız için tşk ediyorum. Yaşınız benden büyükmüş. Kusurum olduysa affola. Sizden tek ricam yardımcı olmak isteyen bir insan için o kişiyi tanımadan yorum yapmayın. Bir kardeşiniz olarak iyi niyetle rica ediyorum sizden.