Mesela çok yaşamak, yaş almak değil. Örnektede görüldüğü üzere..
Böyle bir konuda bile polemik çıkartabiliyorsunuz gerçekten bravo.
Önceki mesajınızda herkesle paylaşın daha çok insan yararlansın demişsiniz.. Paylaşsın, paylaşalım sizin gibi fesat insanlarda yararlansın değil mi.. O devir bitti. Vesile olacağım paranın hangi insana gideceğini bilemediğimden ki benim verdiğim bilgiyle sizin gibi birinin 1 tl kazanmasını istemem. O yüzden paylaşmam. Çoğu insanda sizin gibiler yüzünden paylaşmıyor artık yöntemleri.
Daha fazla polemik yaratmayın. Pm gelin polemiği orada yaratın, konuyu bozmayın.
Arkadaşın ayağı tökezlerse ben devreye girerim başkası girer, konuda vadettiği rakamları kazandırır. 1 1.5 ay sonrada hayırı alan arkadaş konu açıp kazanç görüntülerini paylaşıp, bu konuyu açan arkadaşa teşekkür ettiğinde, seni etiketleyeceğim özellikle .
Başkası adına cevap yazmanıza gerek yok, yardım yapmak isteyen forumda kimin ihtiyacı var az bir araştırmayla arar bulur, burada reklam yapar gibi ilan vermez.. Polemik yaratan abuk sabuk cevaplar veren sizsiniz. madem bir yardım yapılacak R10 da sabit bir konu açılır kim ne yardımı yapabiliyorsa yazar, yönetim de takibini yapar. hepimiz yardım ederiz. 1 ay sonra yardımcı olabilme ihtimali olan bir şey reklam malzemesi olarak kullanılması hoş değil.. Umarım anlaşılabilir olmuştur...