Ben sizin KARDEŞİNİZ değilim.. "Bak kardeşim" de değilim bu samimiyet nereden geliyor? Gerçekleri söylemek ne zamandan beri linç oldu? 24 yıldır şirketim var, sizin tahmin bile edemeyeceğiniz ekonomik sıkıntılar da yaşadım.. Amacınız yardımcı olmak ise hangi kritere göre belirlenecek? Öğrenci de olabilir evli de bekar da olabilir, yardım edecek olan eder, bir ay sonra tahmini olarak ortaya çıkacak bir geliri sanki bağışlamış gibi yayınlamanız anlamsız olmuş.. umarım anlamışsınızdır. Telefon meselesine gelince PM den görüşebiliriz tartışmak isterseniz

" Senin gibi imnsanlardan o kadar çok sıkıldım ki" demişsiniz ya.. bende böyle ilanları çok gördüm 44 yıllık yaşamımda... hiç merak etmeyin.. Sevgiler..
Mesela çok yaşamak, yaş almak değil. Örnektede görüldüğü üzere..
Böyle bir konuda bile polemik çıkartabiliyorsunuz gerçekten bravo.
Önceki mesajınızda herkesle paylaşın daha çok insan yararlansın demişsiniz.. Paylaşsın, paylaşalım sizin gibi fesat insanlarda yararlansın değil mi.. O devir bitti. Vesile olacağım paranın hangi insana gideceğini bilemediğimden ki benim verdiğim bilgiyle sizin gibi birinin 1 tl kazanmasını istemem. O yüzden paylaşmam. Çoğu insanda sizin gibiler yüzünden paylaşmıyor artık yöntemleri.
Daha fazla polemik yaratmayın. Pm gelin polemiği orada yaratın, konuyu bozmayın.
Arkadaşın ayağı tökezlerse ben devreye girerim başkası girer, konuda vadettiği rakamları kazandırır.
1 1.5 ay sonrada hayırı alan arkadaş konu açıp kazanç görüntülerini paylaşıp, bu konuyu açan arkadaşa teşekkür ettiğinde, seni etiketleyeceğim özellikle .