BAK GÜZEL KARDEŞİM BEN BURADA BİR ARKADAŞIMA İYİLİK VE YAŞAM SEVİNCİ VERMEK İSTİYORUM . EVET 1500 TL KADAR DEDİM ÇÜNKÜ SUNUCU KAPASİTEM O KADAR KALDIRIYOR . SENİN GİBİ İNSANLAR SÜREKLİ BİR LİNÇ PEŞİNDE BEN NAZARA İNANIRIM ASLA KAZANCIMI GÖSTERMEM AMA SANA İNAT BURADA PAYLAŞACAĞIM. BU SADECE 1 HESABIM 20 TANE DAHA VAR . İSTERSEN BENİ ARA ONLARIDA GÖSTEREYİM SANA.
AMACIM SADECE YARDIM ETMEK GÜZEL BİR ORTAM YARATMAK, DİKKAT EDERSEN ÇOCUKLU BİRİSİ OLSUN İSTEDİM . ÇÜNKÜ ONLARIN BİZLERDEN DAHA ÇOK İHTİYACI VAR YARDIMA. VE EVET BİR ANNE VEYA BABA ÇOCUĞUNUN İSTEDİĞİNİ YAPAMAZ ALAMAZ İSE KENDİNİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDER. YA SEN BUNLARI HİÇ YAŞAMADIN YADA O YAŞTA DEĞİLSİN.
KANIT İSTİYORSUN YA KARDEŞİM AL SANA KANIT DİĞERLERİNİ İSTERSEN ÖZELE YAZ TELEFON VERİM TEAM İLE TEK TEK GÖSTERİM . SENİN GİBİ İNSANLARDAN OKADAR ÇOK SIKILDIM Kİ.
https://hizliresim.com/LprLPG
Ben sizin KARDEŞİNİZ değilim.. "Bak kardeşim" de değilim bu samimiyet nereden geliyor? Gerçekleri söylemek ne zamandan beri linç oldu? 24 yıldır şirketim var, sizin tahmin bile edemeyeceğiniz ekonomik sıkıntılar da yaşadım.. Amacınız yardımcı olmak ise hangi kritere göre belirlenecek? Öğrenci de olabilir evli de bekar da olabilir, yardım edecek olan eder, bir ay sonra tahmini olarak ortaya çıkacak bir geliri sanki bağışlamış gibi yayınlamanız anlamsız olmuş.. umarım anlamışsınızdır. Telefon meselesine gelince PM den görüşebiliriz tartışmak isterseniz

" Senin gibi imnsanlardan o kadar çok sıkıldım ki" demişsiniz ya.. kim olduğum ya da nasıl biri olduğum hakkında en ufak fikriniz yok, birilerine yardım etmek isteyen cevap olarak bu kadar saldırgan olmaz zaten.. bende böyle ilanları çok gördüm 44 yıllık yaşamımda... hiç merak etmeyin.. işin özü şudur: Prim yapma çabası.. Sevgiler..