yorukefe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
" 1 ay içerisinde sorun çıkarmaz ise 1000 - 1500 " tl kazanacaktır demişsiniz. Henüz ortada olmayan bir yardımın ve ihtimal olarak yazdığınız şeyleri yardım ediyormuşçasına yazmanız garip doğrusu.

Yardım etmek istiyorsanız ve bildiğiniz birşeyler var ise buradan yazarak daha fazla insanın yararlanmasını sağlayabilirsiniz. Yarın bir gün bu konunun linkini verip reklammalzemesi yapmayacağınızı bilemeyiz. Ya da her hangi bir yakınınıza yardım edip ihtiyaç sahibine yardım ettim demeyeceğinizin de bir garantisi yok.. Yazdıklarınızı bir kez okudum ve aklıma bunlar geldi. Iyi niyetlisinizdir- değilsinizdir - show yapıyorsunuz bilemem yardım edilebilecek kişilere ulaşmak çok zor değil konu açmak " allah razı olsun kardeşş" beğenileri almaya çalışmak olması gereken bir yöntem değil gibi sanki.. Başarılar..

bak güzel kardeşim ben burada bir arkadaşima iyilik ve yaşam sevinci vermek istiyorum . Evet 1500 tl kadar dedim çünkü sunucu kapasitem o kadar kaldiriyor . Senin gibi insanlar sürekli bir linç peşinde ben nazara inanirim asla kazancimi göstermem ama sana inat burada paylaşacağim. Bu sadece 1 hesabim 20 tane daha var . Istersen beni ara onlarida göstereyim sana.

amacim sadece yardim etmek güzel bir ortam yaratmak, dikkat edersen çocuklu birisi olsun istedim . çünkü onlarin bizlerden daha çok ihtiyaci var yardima. Ve evet bir anne veya baba çocuğunun istediğini yapamaz alamaz ise kendini çok kötü hisseder. Ya sen bunlari hiç yaşamadin yada o yaşta değilsin.

kanit istiyorsun ya kardeşim al sana kanit diğerlerini istersen özele yaz telefon verim team ile tek tek gösterim . Senin gibi insanlardan okadar çok sıkıldım ki.
.....