s0kuLLu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam polemik yaratmak istemiyorum ama bu tarz her konunun altında senin reklam kokan yorumlarını görüyorum. Gerek yok böyle şeylere. 2-3 ay önceden eski kurulan sistemlerin çoğunda sorun yok zaten. Bunu 2-3e katlayan 10 tane adsenseden ekran atarım anlık olarak kazandırmaya devam eden.

şu an her sistemde sıkıntı var. 1 ay önce kurulan hesaplar bile 1-2bin pinden sonra shadowa düşebiliyor, düşüyor , direk silinebiliyor yeni pinlemeye başlayan sistemleri saymıyorum bile. çoğu bi kaç günü göremiyor. 1 ayı çıkartamazlar şu an. çıkartırlarsa şanslılar.

pinterest spamın en godomanları bile yeni sistem arıyorlar şu an. o godomanlardan biri de ben değilim bunu da belirteyim. benim kazandığım paralar çekirdek parası kalıyor onlar için.
Hocam bakın demek istediğim, benim konum olmadığı halde, adım sanım geçmediği halde bana laf vurmaya çalışan ve zoruna giden bir arkadaş var. Onun için attım ekran görüntüsünü. Şuan 10 tane açtığım ve bağladığım her sub domainden 2 tanesi shadowa düşüyor. O resmi kazandım ben varım için de atmadım. Kendince tiye almak isteyen birisi içindi. En kısa sürede düzelir inşaAllah.