Nasıl bir düzenin içerisindeyiz anlamakta zorlanıyorum.
Berberler kapanmadan bir kaç gün önce kestireyim dedim ama her zaman ki gibi bugün yarın derken haber geldi berberler kapanıyor diye. Haliyle traş olmadık. Dedim bari traş makinesi alayımda evde olayım. 3 ay sonra mı 5 ay sonra mı açılır belirsiz. Spor ayakkabıyı dahi alırken kararsızlığım yüzünden yazı bitirecekken ister istemez traş makinesi içinde öyle bir arayışa girdim ki sormayın. Onlarca farklı marka model ve yüzlerce yorum.
Tam Remington HC4250 bu üründe karar kılıyor gibi oldum ki yine bugünün işini yarına bıraktığım için açıkta kaldım. Ayın 20'si gibi fiyatı 250 TL civarında seyrediyorken artık en ucuz 430 TL'ye satılıyor. Amazon da 569 TL'ye satılıyor hatta. 10 gün içerisinde yarı yarıya değil yarısından fazla zam yapmak nasıl bir akla ve vicdana sığıyor anlamıyorum. Hadi tamam bir ürün piyasada azalırken fiyatı yükselir de fiyatı 2 katına da çıkmaz el insaf.
https://www.cimri.com/sac-kesme-maki...tlari,22700206
Bu örneğini verdiğim sırf bu model. Hemen hemen tüm marka ve modellerde, değil traş makinesi tarak ve makaslarda da ciddi fiyat artışları oluyor. Cimri ve Akakçe de gördükçe fiyat artışlarını saçlarımı yolasım geliyor.
Şimdi diyebilirsiniz forumda da satanlar var yada internette daha ucuza satılanlar var diye ama 75-100 lira verdikten sonra bir kaç ayda bozulacak ürüne neden o kadar para vereyim ki? Olmuşken yine iyi kötü 1 sene çıkarmasını isterim.
Yok mu bunları da şikayet edeceğimiz bir yer?