Merhaba arkadaşlar,
Malum korona virüsü sebebiyle biz yazılımcı arkadaşlar evden çalışıyoruz. Fakat yeni işe girdiğim için sisteme hakim değilim, uzaktaki ofisteki bir bilgisayarı bana tahsis ettiler uzaktan anydesk ile bağlanıp çalışıyoruz.
İşletim sistemi windows 10
Visual Studio ve sql server kullayoruz.

Projemiz asp.net ile yapılmış bir web projesi. Yerel ağda bir git serverı var 192.168.1.200 ip adresine sahip bir pcde, onu kullanarak projeyi şirketteki bilgisayara clone ettim, bu şekilde anydesk ile bağlanarak çalışıyorum. Malum bir çok kişi aynı anda commit yaptığı için sürekli güncel halini almam gerekiyor. Fakat bu şekilde çok yavaş iş yapıyorum, bunu hızlandırmak için bir çözüm düşünüyorum. Bu yüzden size soruyorum, uzaktaki yerel ağdaki bir git sunucusuna evdeki bilgisayarımdan nasıl bağlanırım?
Vpn kurup o vpn'i yerel ip ye göre ayarlamak vs lazım, 1.si konuya hakim değilim(oradaki sistem biraz karışık firewallar değişik routerlar var), yetkim dahilinde kendi işimi hızlandıracak bir çözüm arıyorum. Veya şirket üzerinde güvenli bir şekilde vpn kurabilirsek şirket yetkilisi ile görüşebilirim, bu konuda değerli önerilerinizi bekliyorum, teşekkür ederim şimdiden.