contabo sunucu seçimini yap order de sonra panelde payment kısmına gel sori ki sec kart bilgilerinle alışveriş yap hepsi bu kadar
Evet, hallettim. Skrillde hesabım varmış. teşekkürler. 4,99'luk ssd vps sipariş ettim. 24 saat içerisinde teslimat yapacağız demiş.
30 March 2020 09:14 pm (UTC+2)
Order and payment received, order is currently being processed.It is not necessary to contact us in this regard. As soon as we will have completed the order, you will receive the login credentials from us via e-mail. You can expect that we will finish the setup within the next 24 hours. In the most cases we can achieve this in a much shorter time, in rare cases it will take longer.
arkadaşlar şimdilik bir domaine 50 subdomain kurarak gideceğiz. bunun için nasıl bir host almak lazım?
siteyi ben manuel yapacağım. normal bir şekilde randımanlı çalışması için sunucu mu alalım reseller mi alalım nerden alalım nasıl alalım?tecrübelerinizi bizden esirgemezseniz minnettar kalırız
Siz sipariş verin. Ben size plesk'i kurarım.Linux sisteme girmenize gerek yok zaten.