Arkadaşlar merhaba yardıma ihtiyacım var;

eğlence içerikli instagram hesabım var. Video ve görsellerden oluşuyor. Her yaş grubuna ve politikalara uygun.

Ama son bir ay ve civarı şürede resmen gösterim ve erişimler çakıldı. 20 bine yakın organik takipçili hesapta ana sayfa gösterimleri 1000 küsürlere kadar düştü. Keşfete çıkan gönderimler 200 -300 gösterimden sonra çıkamamaya başladı.

İnstafly kullanıyorum hesapta. Son bir kaç ayda 4-5 kez hesap ban yedi program kullanımından. Bu ban yemelerden kaynaklı bu kadar aşırı düşme olur mu?

Çoğu gönderide aynı hastagler var. Shadow ban mı yedim diye baktım ama hastaglerden gösterim alıyor az da olsa. İnterneteki testlere soktum ban yok görünüyor. Yine de son 20-30 paylaşımda hashtagleri kaldırdım değişen bir şey yok.

Belki 15 kere instagram sorun bildir bölümünden desteğe yazdım değişen bir şey yok. Sponsorlu reklama çıktım, reklamdan sonra değişen bir şey yok.

Bir taraftan da her gün hesaba yeni organik takipçiler geliyor en az 20-30 kişi ama gösterim erişim neredeyse dibin dibinde. Her geçen gün de düşüyor, çok yavaş gösterim alıyor, az alıyor, erişim dipte.

Ne yapsam olmadı, sorun çözülmedi. Deli oldum. Arkadaşlar bu durum neyden kaynaklanır nasıl çözülür?