Hocam ptt nin normali bu zaten eve gidiyorlar zile basiyorlar daha müşteri zili kapı çalınmasını duymadan evde yok diye geri dönüyorlar. Ptt nin herzamanki hali bu zaten hatta şuan daha kötü durum. İllallah etmiştim ben bir ara şimdi müşteri ptt istemediği sürece gondermiyorum ptt ile. Ups veya yurt içi en iyi kargo bence
Ups'nin kalitesi tartışılmaz fakat Yurtiçi de dahil bütün kargo şirketleri aynı işgüzarlığı yapıyorlar. Konumdan konuma değişiyor sahtekarlıklar. Mesela ben de Ptt ile hiç sorun yaşamadım.
bankada ayni ziraat kart grlmedi
Kredi kartlarını kuryenet adlı ne olduğu belirsiz fakat çoğu bankanın kartlarını dağıtan şirket dağıtıyor. Bana da 5 günde gelecek kargo 9 günde gelmişti. Hatta ilk seferinde sözde evde değilmişim, öyle sms gelmişti

Dağıtalacak denen gün evdeydim, akşam 16.30 civarı baktımda dağıtımda yazıyordu. 20 dk sonra sms geldi evde olmadığınız için teslim edilemedi diye. Bunları ne denetleyen var başka bir şey kalite standartı. Kuryenet firması hakkında en az 4-5 yıldır böyle yaptığı yazıyor, ama en ufak düzelme yok anlaşılan.