Merhaba

Aynı sektörde bulunan şu an 10 a yakın sitem mevcut ve aşağı yukarı toplamda 20 adet olacak. Sitelerin içerikleri özgün fakat haliyle benzer içerikler mevcut ve bu sitelerde bazı anahtar kelimeler de ortak, bazı sitelerin alanadlari da benzer. Şu an sitelerin hepsi farklı hostinglerde ve özel ip ile bulunuyor. Siteler 3 4 adsense hesabına dağıtılmış durumda.
Sorum şu; seo ve adsense açısından bu şekilde ayrı hostinglerde mi devam etmeliyim yoksa reseller mi almalıyım? Neden? Bu konuda kesinlikle hız sorunu yaşamayacağım hosting/reseller tavsiyeniz var mı ? Buradaki amacım reseller kullanarak maliyeti mümkün mertebe düşürmek fakat gereksiz tere riske girmek de istemiyorum.
Aynı şekilde hız konusunda sıkıntısı olmayan ve reklam yerleşimi iyi olan adsense dostu wordpress tema öneriniz var mıdır?