şimdi şuradan baslıyalım 1.si kendı kendınızı farkında olmadan ıhbar etmıssınız ılgılı yetkılı arkadasta gerekenı yapmıs. ben lisansı satıyorum devır edıyorum kafama gore ıstedıgım kısıye ıstedıgım sekılde verırım diye birsey yok hocam. bunun xenforo ayagında yasal olarak bir karsılıgı var oda su 55$ ücret karsılıgında lisansınızı dıledıgınız kısıye devir etme hakkı kazanmıs olursunuz. siz bu anlamda destek alma güncelleme alma ile lisans devir etme ücretini karıstırıyorsunuz.

e-posta vereyım şifremı vereyım vs mı vereyım lısansı satayım seklınde bir calısma uygulama yok. lısansı 55$ ücret odeyip xenforo kanallı devir etmediginiz halde lisansın ılk sahıbı elındekı kredi kartı ya da paypal dekontu ıle lısansı kendısınden sonrakı kısı yada kısılerden xenforo yatıcket acarak dıledıgı zaman gerı alır.

cozume gelecek olursakta boyle bir uygulama ve ısleyısten haberınızın olmadıgını 55$ dolar ucretı odeyip lısansı kullanmadıgınızdan dlayı baska bir kısıye devır etmek ıstedıgınızı belırten bır tıcket acmanız gereklı aksi taktirde lısansınız askıya alınır ki alınmıs zaten belırlı bir sure sonrada ıptal edılır.

ben de kullanmakta oldugum lısansı r10 da bir arkadastan aldım e-posta guncellemek ıstedım paypal dekontu ıstedı paul,yok elımızde kaybettım dedık o zaman kımlıgınızın resmını gonderın dedı gonderık ıslemı yaptı. yanı lısansı bana satan kısı ıstedıgı zaman kımlıgın resmını gondererek lısansını gerı alabılır. bu ve benzerı durumların onune gecmek ıcın bu x ücret (55$) uygulaması var. sunuda eklemek isterim ben destek talebı acarken lısansı devır edıcem demedım e-posta adresımı guncellemek ıstıyorum dedim aslına bakarsan psıkojık olarak kendımı tatmın ettım değiştim mi evet değiştim