Hocam grafikler bence yeterli, grafik demek her şey değil. Oynanış ve zevk aldığın şey önemli oyunda
O yüzden sandbox deneyimi eşsiz dedim ya
Oyunu neden bu kadar küçümsediniz anlamadım. Yurt dışında da gayet popüler bir oyun Türk oyunu diye kimsenin yücelttiği falan yok. Forumuna girin yabancı dillerdeki konulardaki mesaj ve üyelere bakın görürsünüz.
Hocam ben 35 yaşındayım ve liseden bu yana hala oyun oynuyorum.. Yani oyun dünyasına yabancı değilim anlayacağınız. Bakın dikkat ederseniz eşsiz bir sandbox deneyimi sunacak diye de yazdım.. Diğer taraftan Mount and Blade'e esas sahip çıkan ve tanınmasını sağlayan da zaten yabancılardır Türk oyuncular olarak bizler onlardan gördük oynadık. İlk oyunun üstünden konuşuyorum kabul edelim ki özgür oynanışı olmasa oyun olarak pekte bir şey vermiyor. Milyon tane glitch, bug vb. hata var, grafik yok, vuruş hissi yok adama mı vuruyorsun havayı mu kesiyorsun belli değil, mekanikler bir enteresan vs. vs..
Tüm bunlara rağmen söz konusu Mount and Blade olunca kimseden ses çıkmamasına şaşırıyorum ben. Başka oyunlarda görünce yerden yere vurup affetmedikleri hataları M&B 'te görünce ses çıkarmayan hatta direk görmezden gelen oyun basınına ayar oluyorum..
Yoksa başarılı olsunlar çok çok çok çok daha iyisini yapsınlar isterim neden istemeyeyim.