Oyun dünyasında 8 senedir beklenen ve isminden sıkça söz ettiren ihtişamlı oyun sonunda geliyor! Yıllardır beklenen
Mount & Blade 2: Bannerlord oyun severlerin kullanımına sunulmak için hazır! 30 Mart tarihinde (yani bugün) oyuncuları ile buluşacak olan bu oyun Mount & Blade: Warbandin soluksuz beklenen devamı niteliğini taşıyor. Oyun içerik bakımından 200 sene öncesinin savaş stratejilerini, sistemini ve Kalradya evrenini en kapsamlı şekilde ele almakta.
Haberin Detayları İçin Tıklayınız.
hocam açıklamadan haberiniz yok galiba tam ismini hatırlayamadım erken erişimmi beta mıydı neydi steam sadece bir kaç dili kabul ediyor. Bundan dolayı türkçe koyamamışlar. Türkçe getireceklerini söylediler.
ayrıca hedefleri global.
Indirmeye basladim bile nasil mutluyum anlatamam gozlerimden yaslar geliyor. Warband ciktigindan beri 10 yildir bekliyorum Bannerlordu. Betada dun aksama kadar aktiftim fiyati ile ilgili yorumlari da anlayamiyorum 120 tl degil 1500 tl olsa yine alinir. Efsanee! Bir diger yorumda neden Turkce yok deniliyor, ne gerek var Ingilizce bilmeyen mi var zaten.