raskors adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun.
Semptonlara dikkat edin.
Teşekkür ederim abi Ilgın ve alaka için şuan hiçbir tecrübem yok çok ürkütücü ir durum bunu ileri dozda yaşayanlar varmı Allah yardımcıları olsun

​​​​
Hawk8220 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 yıl bilfiil yaşadığım dert gerçekten insanı mahvediyor fiziksel kesinlikle zararı yok öldürmüyor da ama tamamen süründürüyor kafanızda kalp krizi vb bir endişe varsa derhal bu düşüncelerden uzaklaşmaya bakın nefes alışverişini düzenli tutun sigara kullanıyorsanız en azından azaltın çok ciddi bir etkisi var uykunuza dikkat edin ve stres faktörlerini hayatınızdan çıkarın bilişsel davranışçı terapileri araştırın iyi hissetmek isimli bir kitap var mutlaka okuyun unutmayın panik atak sizi öldürmek için değil aslında tehlike durumunda sizi yaşatmak için vücudun gösterdiği bir reaksiyon ve asla başlı başına bir rahatsızlık değildir panik atak psikolojik bir durumun (anksiyete,OKB vb) sonucunda oluşan tepkidir yani sebep değildir sonuçtur altında yatan psikolojik durum ortadan kalktığında kendiliğinden geçecektir geçmiş olsun
İki haftadır covid 19 nedeli ile izindeyim 3 cu haftadayin abi hergun sabah 7 de uyuyup öğlen 11 de kalkıyorum uyku düzeni bozuldu peki birşey sorucam abi ben bu olayı akşam 10 gibi yaşadım şuan ufadta olsa göğsümde hala agrilar var normalmi acaba