Çelişkiler mantık hataları abartılar vs. diye gidiyor video. Asıl güçleri istedikleri her şeyi yapabileceklerini düşündürmeleri, he yapamazlar mı yapmaya çalışırlar ama önce herkesin kafasına çok güçlü olduklarını empoze ederler işleri kolaylaşır. Asıl siz rezilliği görmüyorsunuz teknolojileriyle sürekli gündem olan ülkeler çaresizlik içinde kıvranıyor.
Erdoğan'ın dünya lideri olması gibi işte öyle düşünün her ülkenin lideri kendini öyle görüyor. Aralarında güçlü olanda var ama neye göre kendilerinden güçsüz olan ülkelere göre.
Trilyonlarca dolarlık silahlar ürettiler kimse o kadar sermayeyi iş gücünü zamanı sonunda biyolojik savaşla işi bitirmek için harcamaz. Dünyayı yeniden dizayn etmek isteyen güçler aptalsa orasını bilemem.
Sanki daha önce dünya böyle salgınlarla karşı karşıya kalmamış gibi herkes diyor ki hiç şaşırmadım neymiş Bill Gates demiş şu demiş bu demiş. Birkaç ay önce söyleyen duyduysanız işte onun dediklerini dikkate alabilirsiniz.
Hepsini boş verelim demiyorum ama asıl hedef bir tane ise biz yüzlerce saçmalıkla uğraşırken en sağlam ve en başından beri planladıkları projeyi bizim dikkatimizi dağıtarak hedefe bir adım daha yaklaşırlar.