mbm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteniz ve şirketiniz ilgimi çekti, ancak detaylı incelemek istediğimde;
- "Vadimarket bilgisayar limited şirketi" adıyla kayıtlı bir şirket görünmüyor, araştırma yaparken isimde bir hata mı yaptım? Şirketinizin tam ünvanını alabilir miyim?

Not : Vergi numarası üzerinden gittiğimde "İnovasyon Reklam Malzemeleri" isminde bir şirkete ulaşıyorum, bu şirketin ticari gazetesine baktığımda da farklı bir vergi numarası görüyorum.
Asıl ana limited şirketimiz İnovasyon Yapı Reklam Malzemeleri LTD ŞTİ dir , bu şirkete bağlı aynı binada hizmet veren yine aileme bağlı şahıs şirketi olan Ahmet Gündoğdu ( Serfin Reklam ) üzerinden yasal süreci yürütmekteyiz. İlk başlarda her şeyi şahıs şirketimiz üzerinden yürütüyorduk çünkü bilgisayar parçalarının satış izni sadece o firmada vardı , limited şirketine bu izinleri almak biraz daha zor olduğu için. Ancak kupa tişört vs baskı tanıtım ürünleri kategorisine girdiğinden LTD şirketi üzerinden de bunların satışlarını yapabiliyorduk , Sanal posumuz LTD şirketine , kargo anlaşmamız Şahıs şirketimize bağlı olduğundan bu iki firmamızın da izlerine rastlamak mümkün , son zamanlarda sanal pos yerine İyzico ile şahıs şirketimiz üzerinden anlaştık ve kapıda ödemeler de kargo anlaşması şahıs şirketimize ait olduğu için tüm yasal süreç artık şahıs şirketi üzerinden ilerlemektedir , İnovasyon Yapı Reklamla karışıklık yaşamamak için evrak ilişiğimiz tamamen kesilmiştir.