aponkral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yazılımın size ait olduğunu doğrulayamazsanız lisans kontrollerini devre dışı bırakmayı mağdur üyeler için deneyebilirim.

Ancak yazılımın size ait olduğunu doğrularsanız lisans kontrolünü devre dışı bırakmadan önce ilgili kişi bilgilerini size ileterek ve sizden izin alarak mağdur kişiye yardımcı olmayı deneyebilirim. Sizin için bu uygun mu?

Bu konuda sizin de mağdur olmamanızı isterim.
Doğrulamalık bir şey yok, bana ait olduğunu biliyor herkes zaten ilk defa soran sizsiniz. Dediğim gibi zaten mağdurlara bir yaptırım gerekse hepsine şikayet açarım bana ait olanı izinsiz kullandıkları için ama bu haksız ve adil olmaz. Bu insanlar bizimsmm'ye para verdi. Bana bildirmeniz bir şey değiştirmez bizimsmm'den satın alan script sahiplerine de bir şey demiyorum zaten şuan. fakat bu olayı kendi şahsi çıkarı uğruna kullanıp kendisine ait olmayan domainde çalıştırmalarına sebep olursanız sizden şikayetçi olurum.
bunu göze alarak yapmanızı öneririm bu sebeple kır yada kırmayın diye bir fikir belirtemem. çünkü benim bu alan arkadaşların önünü kesmeye hakkım yok o hakkı kendimde görmüyorum birisi bunu yaptı diye hepsine yaptırım uygulanamaz.