Diğer sıvı sabunlar gibi olmuyor Çok sıvı oluyor, köpürecek kadar elde kalmayıp akıp gidiyor .
Hocam normal sıvı sabuna yakın, jel gibi oldu benim yaptığım heralde su+bekleme oranını tutturamadım köpürüyor ama
Normal bir kalıp sabunu sıvılaştırmak için birkaç tane kimyasal işlemden geçiriliyor diye hatılıyorum...
Valla hocam bu şekilde yaptım çok iyi oldu. Bir üst levele geçmeyi düşünüyorum fakat 5-10 litrelik pet şişe lazım böyle ufak ufak ziyan oluyor sanki hiç bir işte kullanmayacağım bir rende bulacağım sonra rendeleyip kaynatacağım aslında doğru olan bu. Hatta şunu düşündüm evde aloe vera bitkisi var bir kaç yaprak jel çıkartıp bunları rendeleyip sıvı sabuna dönüştürmeyi düşünüyorum, veya rendeleyip hafif sulandırıp tekrar kalıp sabun yapmayı düşündüm.
İçerik kasmak için uydurulan saçma bir yöntem. Zamanım ve tüpüm boşa gitti. Hem köpürmedi hem de kıvamı oturmadı. Hepsini çöpe attım.
Hocam ben kendim denedim nasıl içerik kasmak için uydurulan bir yöntem olsun

bir de benim yöntemi deneyin ufak bir parçayla parmağınızın ikinci kısmına kadar 4-5 cmlik kesin deneyin. Activexle karıştırıp deneyeceğim ama ikisinin ters düşmesinden korkuyorum