Hocam ben 2 eğitim seti bitirmiştim ilk laravele başladığım zaman.. Çünkü web konusunda bilgim yoktu, tam oturması lazımdı.. Biri youtube daydı, biri de udemy de. 2 eğitim setini izleyip bir proje çıkartmıştım fakat sonrasında asıl alanım olan mobile yoğunlaştım ve laravel bilgilerimi unutmuştum.. E ticaret ve entegrasyon üzerine bir proje yapmam gerektiği için tekrar hatırlamak amacıyla eğitim seti izleyim dediğimde bu size attığım seti buldum ve gördüklerim arasında en iyisi diyebilirim anlatım ve içerik olarak..
Galiba düz php yi Emrah Yüksel den öğrenmişsiniz.. Emrah Yüksel malesef kodlama standartlarına uymuyor, çalışsın da yeter mantığıyla hareket ediyor.. O yüzden bir çok insanın kolayına geliyor ama ekip halinde çalışıldığında Emrah Yüksel in kodları insanı çıldırtabiliyor.. O yüzden Cem Gündüzoğlundan dinlemenizi tavsiye ederim..
Bu sürüm meselesini de kafanıza pek takmayın hocam.. 3 yıl önce yazdığım laravel koduyla şuan yazdığım kodlar aynı hemen hemen.. Sadece yeni özellikler geliyor, yapıyı daha sağlam ve kolay oluşturmanızı sağlıyor.. Onu da araştırıp öğrenmeniz gerekiyor zaten.. Bunu yapamazsanız zaten her türlü edindiğiniz bilgi eskiyecek.. Ama eski halini bile sağlam şekilde öğrendikten sonra istediğiniz bir çok şeyi yapabilirsiniz..
Zaman ayırıp böyle güzel bir anlatım yaptığınız için teşekkür ederim hocam madem böyle diyorsunuz o zaman bende youtube eğitimim bittikten sonra söylediğiniz eğitimleri alacağım ve kendime yol haritası çizeceğim şu an bile normal phpden daha düzenli ve güzel olduğunu anlayabiliyorum inşallah ilerki konular beni fazla sıkmaz ve bunaltmaz

Emrah hocama dediklerinizde haklısınız ama o öyle bir eğitim yayınlamasaydı belki bu kadar php merakım olmayacaktı onunda hakkını yemek istemem

Geliştikçe ayırt edebiliyoruz malesef. İyi forumlar hocam