Galiba işin kırılma noktası anlattığınız şu kısım. " En önemli husus istikrarlı şekilde paylaşımları güzelce yapmak ve etiketleri düzgün seçmek. Zaten hesap büyümeye başladıkça gelen takipçi sayısı da aynı oranda artıyor. "
Buna bağlı olarakta Algoritma kişilere sayfamı tavsiye ettiği için hızlı bir şekilde takipçi patlaması yaşanıyor. 5 gün önce yeni bir projeye başladım. Yavaş yavaş, acele etmeden bu sefer başka bir sektörü deniyorum. Amacım topluluk yaratmak. Çünkü organik topluluk ileriye dönük ciddi gelirlerin dönüm noktası. Ama bu başarıyı yakalarsam.
Teşekkür ederim hocam yanıtınız için.
Amaç topluluk yaratmaksa kesinlikle istikrar. Kendi sayfamdan örnek vereyim. Öyle çok büyük bir sayfa değil, şuan 40k takipçisi var tam olarak. Yaklaşık açalı 2 yıl felan oldu. İlk başlarda doğru düzgün ilgilenmedim, keyfime göre post atıyordum. Son 9-10 aydır ilgilenmeye başladım ve etiketleri de karman çorman değil, özenle ayarladım. O zamandan beri günlük ortalama 100 takipçi geliyor. Ortalama beğeni 2.4k ve yorum sayısı ise ortalama 10. Paylaşımlarda 15-16 etiket oluyor,tüm etiketler paylaşımdaki içerik ile ilgili. Alakasız bir etiket yok.