SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Videonun kanıt niteliği taşıması için yeni videosunu çekmeden önce hesaba bot basıyor sonra videoya alıyor, gerçek görünmesi içinde elinden geleni yapıyor bu kadar
Aslında video'nun konusu bunu yapması için yersiz bir konu. Yani bir kar gütmüyor. Affilate Marketing ile ilgili videolar bunlar. Ama ciddi şekilde kazanç sağlayan kişiler bunlar. En mantıklı öneriyi bir bayan yapmıştı. Oda şunu demişti. Organik takipçi istiyorsanız günde 5 dolar harcayın Çok mantıklı aslında ama nereye kadar dayanabilirim bilmiyorum. O yüzden 0'dan başlayarak bu gibi başarılarıların çıktığı konuma ulaşmak istiyorum. Belki bunu hiçbir zaman yapamayacam ama huyum kurusun bırakamıyorum da Ben sanmıyorum, analiz yaptığım her sayfanın bu taktikle bu kitle sayılarına ulaştığını. Bakalım, inşallah üstesinden gelebilirim.

Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Videolar genelde tık almak için bot takipçi basılmış oluyor. En organik şekilde hesap kasmak ücretli reklam ve istikrarlı paylaşımlarla olacaktır. Ya da başka büyük sayfaların varsa yeni sayfanı beslersin. En önemli husus istikrarlı şekilde paylaşımları güzelce yapmak ve etiketleri düzgün seçmek. Zaten hesap büyümeye başladıkça gelen takipçi sayısı da aynı oranda artıyor.
Galiba işin kırılma noktası anlattığınız şu kısım. " En önemli husus istikrarlı şekilde paylaşımları güzelce yapmak ve etiketleri düzgün seçmek. Zaten hesap büyümeye başladıkça gelen takipçi sayısı da aynı oranda artıyor. "

Buna bağlı olarakta Algoritma kişilere sayfamı tavsiye ettiği için hızlı bir şekilde takipçi patlaması yaşanıyor. 5 gün önce yeni bir projeye başladım. Yavaş yavaş, acele etmeden bu sefer başka bir sektörü deniyorum. Amacım topluluk yaratmak. Çünkü organik topluluk ileriye dönük ciddi gelirlerin dönüm noktası. Ama bu başarıyı yakalarsam.

Teşekkür ederim hocam yanıtınız için.

wm_xfreex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Organik, botsuz, çekiliş yapmadan Instagram takipçisi kazanmak gerçekten zor
Cidden öyle hocam. Aslında belli bir parayı gözden çıkaracaksınız. Atıyorum 1000 TL. Çok hızlı şekilde, hem de odaklı büyüme gerçekleşir. Ama şimdilik bunu yapmam mümkün değil. Zaten bu zorlu süreci aşabilirsem artık buna dönerim